Artikkelit ja uutisetOtsikoissaYleinen

BRP esittelee rovaniemeläiset Lynx-moottorikelkat Pohjois-Amerikassa.

Tavoitteena on luoda uusi, pohjoismaista ajotyyliä edustava kulttuuri ennakkoluulottomien moottorikelkkailijoiden keskuudessa.

Valcourt, Quebec, Kanada, 17. helmikuuta, 2021 – BRP (TSX: DOO; NASDAQ: DOOO) tuo Euroopan eniten myydyn moottorikelkkamerkin, Lynxin Pohjois-Amerikkaan. Lynx tarjoaa uudenlaisen, pohjoismaiseen aktiiviseen ajotyyliin perustuvan ajokokemuksen, josta edistyneet pohjoisamerikkalaiset kelkkailijat ovat haaveilleet jo vuosia.
Mallivuodelle 2022 BRP tuo Pohjois-Amerikkaan kaksi malliston kärkipäätä edustavaa Lynx-mallia: urheilulliseen reittiajoon suunnitellun Rave RE -mallin ja tekniseen syvän lumen ajoon suunnitellun BoonDocker DS -mallin. Molemmat mallit on suunnattu kokeneille, intohimoisille kelkkailijoille, jotka etsivät uudenlaista, jännittävää elämystä lumella.


“Moottorikelkkateollisuus on vahvassa nosteessa tänä talvena ja yhä useampi ihminen on nauttinut upeista talviseikkailuista moottorikelkkailun parissa,” kertoo Annick Lauzon, Director, Global Marketing, Snowmobiles, BRP. “Eurooppalaiset Lynx-kuljettajat ovat tottuneet ottamaan kaiken irti jokaisesta talvipäivästä. Nyt onkin paras mahdollinen hetki säväyttää ja esitellä Lynx-merkki ja sen edustama pohjoismainen, urheilullinen ajotyyli pohjoisamerikkalaisille moottorikelkkailijoille.”

ntohimoisille moottorikelkkailun harrastajille suunnattu pohjoismainen, urheilullinen ajotyyli edustaa Pohjois-Amerikassa uutta ajattelua. Lynx RAVE RE- ja BoonDocker DS -mallit soveltuvat ominaisuuksiltaan ja ajettavuudeltaan erinomaisesti urheilulliseen ajamiseen kaikissa lumiolosuhteissa.
“Lynx-kuljettajat ovat tottuneet kulkemaan omia reittejään ja viettämään enemmän aikaa lumella,” sanoo Janne Tapio, kaksinkertainen snowcrossin maailmanmestari ja Lynx-tuotekehityksen projektinvetäjä. “Lynx-kuljettajien mielestä parhaat reitit ovat patikkoisia ja he nauttivat urheilullisesta ajamisesta haastavissa olosuhteissa. Lynx-merkki edustaa tätä pohjoismaista ajattelutapaa, jonka esittelemme nyt Pohjois-Amerikassa.”
Lynx-tuotemerkin tarinan keskiössä on suomalaisuus ja sisu, jotka edustavat Pohjois-Amerikassa pohjoismaista eksotiikkaa. Napapiirin ankarat ajo-olosuhteet ovat Rovaniemellä sijaitsevan Lynx-moottorikelkkojen tuotekehityksen kotikenttää. Tuotekehityksen periaatteena on ollut suunnitella moottorikelkkoja, jotka toimivat ja kestävät käyttöä ääriolosuhteissa. Lynx on markkinajohtaja Euroopassa ja BRP uskoo Lynx-moottorikelkkojen tarjoaman erilaisen ajokokemuksen suosioon myös Pohjois-Amerikassa.
Lynx Rave RE- ja Lynx BoonDocker DS -mallit ovat tarjolla Pohjois-Amerikassa ainoastaan ennakkotilauksesta kevään 2021 aikana. Tuotteiden jakelu Pohjois-Amerikassa tapahtuu BRP:n jälleenmyyjäverkoston kautta. Lisätietoa tuotemerkistä ja mallistosta löytyy osoitteesta

www.brplynx.com