Artikkelit ja uutisetOtsikoissa

Äänestys vuoden vapaa-ajankelkkailija sekä Vuoden kelkkailukohde 2020

Valintaprosessi uudistuu ja nyt kaikki harrastajat pääsevät Kelkkalehden lukijaäänestyksen kautta vaikuttamaan tulokseen. Tällä suoralla ”kansanäänestyksellä” saamme kentän mielipiteen paremmin kuuluviin.

Vuoden vapaa-ajankelkkailija sekä Vuoden kelkkailukohde valinnat tehtiin ensikerran vuonna 2018 eli nyt tehdään historian kolmannet valinnat. Alkuperäisen idean takana toimii Suomen Moottoriliiton MK-matkailuryhmä.

. Ryhmän tehtävänä on valvoa matkailevan kelkkailijan etuja, osallistua yhteisen harrastukseemme vaikuttavien asetusten ja lakien valmisteluun sekä matkailukeskusten suunnitteluun kelkkailijan näkökulmasta.

Vuoden vapaa-ajan kelkkailijan valintakriteerit perustuvat SML:n kestäviin arvoihin. Kaudella 2020 haetaan henkilöä, joka on omalla toiminnallaan esimerkillisesti aktivoinut kerhonsa jäseniä mukaan retkille ja järjestäytyneen harrastuksen pariin. Ehdokkaalla ei saa olla mk-lajien voimassa olevaa kilpailulisenssiä.

Samalla valitaan vuoden kelkkailukohde. Ehdokkaana voi olla matkailukeskus, yksittäinen palveluntarjoaja, kunta tai alue, joka on merkittävästi edistänyt tai panostanut vapaa-ajan kelkkailuun. Valinnan vaikuttumina ovat mm. kelkkailijan huomioiminen, turvallinen pääsy reiteille, toimivat opasteet, monipuoliset kelkkailualueet, luontoarvot sekä sujuvat palvelut.

Ole mukana vaikuttamassa ja äänestä osoitteessa  https://www.moottoriliitto.fi/lajit/moottorikelkkailu/touring-matkailukelkkailu/vvk/  25.11.2020 mennessä. Vuoden kelkkailukohteeksi voit valita kolmesta valmiista ehdokkaasta tai esittää kokonaan omaa kohdetta. Vuoden vapaa-ajankelkkailijaksi ei valmista ehdokasta ole, vaan saat esittää omaa uniikkia ehdokastasi.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Kelkkalehden vuosikerta 2021. VVK 2020 saa merkittävän tuotepalkinnon sekä SML:n kunniakirjan. VKK 2020 saa kunniakirjan sekä runsaasti positiivista näkyvyyttä. Suomen Moottoriliiton MK-matkailuryhmä sekä Kelkkalehti palkitsevat voittajat joulukuussa 2020 myöhemmin ilmoitettavassa tilaisuudessa.