Artikkelit ja uutisetOtsikoissa

Kelekkamessut siirtyvät vuodella.

Nyt se on sitten selvää. Tänä syksynä ei kansa vaella kohti Rovaniemeä. Juuri saamamme tiedon mukaan, tämän vuoden Kelekkamessut on virallisesti siirretty vuodella.

Ohessa messujärjestäjän virallinen tiedote:

Maailmanlaajuisen koronavirustilanteen vuoksi joudumme perumaan Kelekkamessut 31.10.-1.11.2020. Messut olisi järjestetty Rovaniemellä Lappi Areenalla 15. kerran.Messuille olisi tullut useita kansainvälisiä näytteilleasettajia ja perinteisesti kävijäkunta on ollut myös kansainvälistä. Tämän hetkisillä matkustusrajoituksilla kaikkien näiden mukana olo olisi ollut mahdotonta. Olemme keskustelleet messujen järjestelyistä viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olemme tulleet yhteisymmärryksessä siihen tulokseen, että messujen järjestäminen tässä haastavassa tilanteessa olisi liian suuri riski. Emme halua vaarantaa yhteistyöyritysten liiketoimintaa ja haluamme toimia vastuullisesti. Siirrämme messuja vuodella. Seuraavat Kelekkamessut järjestetään 30.-31.10.2021

Kelkkalehti suosittelee kuitenkin pistämään mieleen päivämäärän 31.10.2020, sillä jotain mielenkiintoista voi olla suunnitteilla…